Barnens sommar på Gothia Towers

Hej alla barn!

Välkommen till vår egen sida! Vi heter Egon, Trippelina och Gustav och bor på hotellets tak, där finns det en stuga som är så hemlig ett ingen ser den… Det är magisk utsikt över hela Göteborg från vår lilla stuga!

Trippelina

Trippelina

Så kul om ni kommer och hälsar på. Har ni inte redan bokat hotell i Göteborg så säg till mamma och pappa att det är Gothia Towers ni vill bo på. Alla beslut i en familj borde ju vara enligt samma regel – barnen får bestämma! Det tycker vi är bra! Och det borde ju även gälla när man ska välja hotell tycker vi!

Egon

Egon

När vi inte är hemma i vårt lilla hus på taket, busar vi runt i hotellet. Mest brukar vi busa med vår hotelldirektör som blir tokig när vi stökar till på hennes skrivbord. Hon undrar hela tiden vem det är som gör det – och vi säger ju inget så klart. Hon gillar oss skarpt, vi är som hennes egna maskots! Hon heter Elisabeth och är faktiskt en grymt schysst direktör – så kul att busa med henne!

Annars kan det tänkas att vi dyker upp i hissen. Där får vi inte busa säger de som jobbar receptionen. Men vi får ju åka i hissen om en vuxen är med, och bara det känns busigt och kittlar i magen!

Tre syskon – snart fyra?

Vi är tre syskon där Gustav är minst. Vår högsta önskan är att få  ett syskon till, så vi kan vara 4 som busar! Det kanske blir så en dag i framtiden – för om man önskar sig något riktigt starkt så kan det bli verkligt! Det ska ni alltid tro på.

När vi äter middag, äter vi alltid något gott från någon av restaurangerna i hotellet – det finns flera att välja på. Kockarna gör så god mat att vi har svårt att välja vad vi ska äta. Ibland får vi glass efter maten – det älskar vi!

Barnens egna ställen

Gustav

Gustav

Mitt emot vårt hotell ligger Liseberg, den coolaste nöjesparken i Sverige! Vi smiter ofta över dit och åker karuseller – hoppas vi ses där!

Vi har gameroom och Kidz corner som man kan mysa i vid twentyfourseven.

Vi hoppas du kommer att gilla att bo hos oss!

Välkommen!

P.S Här har du en massa tips om vad du kan göra i Göteborg >>

Var kommer namnen ifrån?

Egon
Var lilla Egon är döpt efter figuren i Svenska Mässans logga! Det är en bild av Mercurius, den romerska guden som beskydder handel och köpmän.

Trippelina
Trippelina är döpt efter Tripple Towers-projektet, vår byggnation av det 3:e tornet!

Gustav
Gustav är döpt efter den kung som en gång invigde den första mässan här hos oss, Hans Kungliga Majestät Gustav V. 1918 invigdes den med pompa och ståt.

?
När/om det kommer ett syskon till familjen, ett 4:e torn, blir det en namntävling… Börja fundera redan nu! Man vet aldrig vad som händer…