Vad händer i Göteborg?

  • Götaplatsen Gothenburg - Gothia Towers

Det händer mycket i Göteborg

I Göteborg är det alltid något på gång. Här finns ett brett utbud av aktiviteter för så väl gammal som ung. Här har vi samlat andra användbara länkar för att göra din vistelse i Göteborg ännu bättre. Hitta vad som är aktuellt just nu i evenemangskalendern.

EVENEMANGSKALENDERN >>

Svenska Mässan – utställningar och evenemang

Hos vår granne Svenska Mässan händer mycket! Varje år arrangeras ett 30-tal mässor, tex Båtmässan, Bokmässan, TUR, MyDog, Eurohorse och många fler.
MER INFO >>

Göteborgs officiella turistguide

På goteborg.com som är Göteborgs officiella guide hittar du många matnyttiga tips om vad du kan se och göra i härliga Göteborg.
MER INFO >>

Liseberg – Nordens största nöje

På Liseberg finns något för alla – från hisnande attraktioner till snälla barnkaruseller, som pirrar minst lika mycket i de lite mindre magarna.
MER INFO >>

Universeum – nöje & roliga aktiviteter för hela familjen

Nordens största Science Center, tvärs över gatan. Upplev rymden, regnskogen och Oceanen – allt på samma dag. Här finns flera våningar fulla av häftiga upplevelser. Spännande utmaningar och klurig kunskap.
MER INFO >>

Möt världen på Världskulturmuseet

På Världskulturmuseet upplever du mer än bara utställningarna: film, seminarier, festivaler, workshops och livemusik som både är underhållande och utmanande.
MER INFO >>

Shopping

I Göteborg betyder shopping i världsklass. Här hittar du såväl de största varumärkena och de mest välsorterade varuhusen, som de minsta specialbutikerna och mysigaste passagerna.
Shopping guide >>
Nordiska Kompaniet, NK >>
Nordstan >>
Arkaden >>
Innerstaden >>

Nattliv

Djungeltrumman hittar du en guide till Göteborgs nöjesliv.
MER INFO >> 

Göteborg & Co tipsar – hippa nattklubbar samsas med immiga pubar och moderna barer. Godnatt Göteborg!
MER INFO >>