Paket & Erbjudanden

Här hittar du våra paket och erbjudanden.

Vi har paket för hela familjen, vännerna, kollegerna, företaget eller på tu man hand. Kanske bekvämt boende, härlig hotellfrukost, god mat och en bra show eller bara ett extra bra pris på hotellrummet. Det finns mycket att välja på och något för alla tillfällen och smaker. I menyn till höger kan du välja bland paketkategorierna.

Utbudet varierar så besök oss ofta för att inte missa något.

Höst & vintererbjudande!

Bor du 2 nätter i rad under utvalda perioder i höst och vinter erbjuder vi 20% rabatt på rummet, bo 3 få hela 30% rabatt, så passa på!

från 498:-/vuxen*

Joe Laberos Inferno

Missa inte höstens häftigaste showupplevelse – Joe Laberos Inferno på nya The Theatre – en explosiv show som sprakar i varje hörn! Övernattning, 3-rättersmeny, bästa biljetterna. Boka ditt showpaket!

från 1996:-/person

Krister Dahls Julbordspaket

Krister Dahl, Executive Chef på Gothia Towers, dukar upp årets julbord, dignande av julens hemlagade delikatesser. I paketet ingår en övernattning samt entré till fantastiska Jul på Liseberg, Boka årets Julbordspaket!

från 1166:-/person*

Jul på Liseberg

Besök Jul på Liseberg och strosa runt i det varma skenet från julmarknadens bodar, se virvlande vackra isshower, hitta unika klappar på DesignTornet, krama en vintervit Lisebergskanin och åk en karusell, boka rum och entré för hela familjen!

från 740:-/vuxen

Smaka på West Coast

Västsveriges välfyllda skafferi är värt en resa! Bjud med vänner eller arbetskamrater, kom till oss och få en smakupplevelse av Västkusten. Boka ert hotellpaket!

från 1026:-/person

Båtmässan i Göteborg

Båtsäsongen i Skandinavien startar traditionellt när Båtmässan i Göteborg öppnar. Åter igen vallfärdar båtintresserade till Svenska Mässan för att för 56:e gången njuta av allt som hör ”livet på sjön” till. Boka ditt mässpaket!

från 900:-/person

Göteborg Vin & Delimässa 2015

Äntligen har Göteborg fått sin första renodlade vin- och delikatessmässa! Den 20-21 mars arrangeras för första gången Vin & Delimässan i Göteborg, hotellpaket med King Size räksmörgås och dryckeshäfte. Boka ditt mässpaket!

från 1070:-/person

En Öl- och Whiskymässa i Göteborg

Vissa saker är värda att vänta på. Men den 24-25 april 2015 är väntan över. Då arrangeras för tredje året i rad Öl- och Whiskymässan i Göteborg, hotellpaket med King Size räksmörgås och dryckeshäfte. Boka ditt mässpaket!

från 1120:-/person

Smaka på Incontro

Samla ihop kompisgänget eller ta med kollegorna och upplev en bit av Italien mitt i Göteborg. Hotellrum och en italiensk brakmiddag som ni sent kommer att glömma. Boka ert hotellpaket!

från 1056:-/person

Kräftsafari – Göteborg möter Bohuslän

Kräftsafari med storstadspuls! - Göteborg möter Bohuslän, ett paket i samarbete med Stora Hotellet i Fjällbacka och Västsvenska Turistrådet! Boka detta unika paket!

från 3200:-/person

Park Lane presenterar – That 80´s show

Var du syntare, pudelrockare eller yuppie på det färgsprakande 80-talet? Då får du inte missa That 80´s show på Park Lane. En nostalgisk resa genom 80-talet. Boka ert fartfyllda hotellpaket med show, 3-rättersmeny och frukost.

från 1446:-/person

Avig Maria – Mia Skäringer

Fantastiska Mia Skäringer kommer till Göteborg i höst och utlovar skoningslös och öppenhjärtlig humor! Boka ert showpaket.

från 1556:-/person

Spakonferens

Kombinera din konferens med ett härligt besök på vårt systerhotell Upper House Spa, högt upp i vårt mittersta torn. Passa på att boka i höst!

från 1112:-/person

Brännvin i Kikar ´n

Skrattfesten från Vallarnas teater i Falkenberg flyttar till Göteborg i höst! Häng med när de största publikfavoriterna intar Lisebergsteatern och ställer till med lustspel i sann 50-talsanda. Boka ert teaterpaket!

från 1511:-/person

30-årsfesten – After Shave & Galenskaparna

På Lorensbergsteatern i upplever du en av höstens höjdpunkter. En musikalisk kavalkad av minnen från förr och nu, musik ni kanske glömt och musik som kommer skapa allsång från första tonen. Boka ditt showpaket!

från 1616:-/person

Dags att fira – på Heaven 23!

Fira ordentligt med en välsmakande 4-rätterssupé, boende högt upp West Tower och vår oslagbara VIP-frukost på morgonen med milsvid utsikt över Göteborg. Boka vårt festligaste paket!

från 1305:-/person

Dagkonferens

I vårt dagspaket ingår lokal, härlig fikabuffé både för- och eftermiddag samt lunchbuffé.

från 495:-/person

Konferens med övernattning

Här kan du bo, konferera, äta gott och hitta på något kul utan att behöva lämna byggnaden.

från 1321:-/person

Kärlek & Romantik – bo i en svit!

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Välj mellan junior- och seniorsvit.

från 1345:-/person

Upplev Göteborg!

Göteborg City Card ger dig 24h fri kollektivtrafik, shoppingrabatter, sightseeingturer, fri entré till Liseberg, Universeum, Alfons Åbergs kulturhus och mycket mer. Boka ditt hotellpaket!

från 1000:-/vuxen


  • 1
  • 2