Paket & Erbjudanden - Gothia Towers

Paket & Erbjudanden

Våra paket & erbjudanden

Vi har paket och erbjudanden för hela familjen, vännerna, kollegerna, företaget eller på tu man hand. Kanske bekvämt boende, härlig hotellfrukost, god mat och en bra show, för att fira ett speciellt tillfälle eller bara ett extra bra pris på hotellrummet? Det finns mycket att välja på och något för alla tillfällen och smaker. Utbudet varierar så besök oss ofta för att inte missa något!

I menyn till höger kan du filtrera kategorierna. Du kan även söka i vår nya eventkalender >>

 

Vårerbjudande!

Fånga våren i ett grönskande Göteborg! Här händer det en massa skoj. Bo hos oss 29 april-8 maj så får du 20% rabatt. Passa på att boka!

från 536:-/vuxen per natt*

Jersey Boys på The Theatre

I vår kommer succémusikalen JERSEY BOYS till Göteborg och The Theatre på Gothia Towers. En musikal fylld av hjärta, humor och ett sjuhelsikes musikaliskt drag som ingen bör missa! Spelas 22 april - 15 maj 2016. Boka din biljett redan idag!

från 495:-/biljett

Liseberg Prio!

Succén fortsätter även i år! Bo bekvämt mittemot nöjesparken och få Prio-entré till Liseberg 1 ½ timme innan parken öppnar med utvalda attraktioner igång! Erbjudandet gäller 9 juli till 14 augusti under högsäsongen. Boka hotellrum med Prio-entré till Liseberg idag!

från 1220:-/vuxen

Favoriten Liseberg!

Hos oss bor du bekvämt mittemot nordens största nöjespark! Boka hotellrum med frukost och välj hur många entrébiljetter som önskas till Liseberg. Gäller under hela sommarsäsongen. Boka idag!

från 720:-/vuxen

Diggiloo på The Theatre

I år är det en exklusiv VIP-premiär för Sveriges största turnésuccé Diggiloo på The Theatre på Gothia Towers den 18-19 juni 2016. En familjeföreställning sprängfylld med nya hits, gamla godingar, humor och massor av glädje. Boka din biljett!

från 495:-/biljett

Kärlek & Romantik – bo i en svit!

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Välj mellan en junior- och seniorsvit. Överraska och boka redan idag!

från 1395:-/person

Bryan Ferry på The Theatre

Ikonen Bryan Ferry, som under de senaste trettio åren skrivit in sig i musikhistorien via Roxy Music kommer till Göteborg och The Theatre den 3 maj 2016. Med sig på scen har han svenska Nea Nelson. Säkra en biljett och boka redan idag!

från 640:-/biljett

Smaka på West Coast

Västsveriges välfyllda skafferi är värt en resa i sig! Bjud med vänner, arbetskamrater eller käraste och få en smakupplevelse av Västkusten. Inkluderar en 3-rättersmeny i vår restaurang West Coast. Boka ert hotellpaket!

från 1160:-/person

Smaka på Incontro

Samla ihop kompisgänget, familjen eller kollegorna och upplev en bit av Italien mitt i Göteborg. Inkluderar en italiensk brakmiddag som ni sent kommer att glömma. Boka vårt mest sociala restaurangpaket!

från 1240:-/person