Paket & Erbjudanden - Gothia Towers

Paket & Erbjudanden

Våra paket och erbjudanden

Vi har paket och erbjudanden för hela familjen, vännerna, kollegerna, företaget eller på tu man hand. Kanske bekvämt boende, härlig hotellfrukost, god mat och en bra show, för att fira ett speciellt tillfälle eller bara ett extra bra pris på hotellrummet? Det finns mycket att välja på och något för alla tillfällen och smaker. Utbudet varierar så besök oss ofta för att inte missa något!

I menyn till höger kan du filtrera kategorierna. Du kan även söka i vår nya eventkalender >>

 

Februarierbjudande!

Gör något kul i väntan på våren! Res till Göteborg under februarilovet tillsammans. Här finns något att göra för alla! Bokar du 2 nätter i följd den 14 februari - 6 mars så får du 20% rabatt på hotellrumspriset. Passa på att boka!

från 596:-/vuxen/natt*

Jersey Boys på The Theatre

I vår kommer succémusikalen JERSEY BOYS till Göteborg och The Theatre på Gothia Towers. En musikal fylld av hjärta, humor och ett sjuhelsikes musikaliskt drag som ingen bör missa! Spelas 22 april - 15 maj 2016. Boka din biljett redan idag!

från 495:-/biljett

Diggiloo på The Theatre

I år är det en exklusiv VIP-premiär för Sveriges största turnésuccé Diggiloo på The Theatre på Gothia Towers den 18-19 juni 2016. En familjeföreställning sprängfylld med nya hits, gamla godingar, humor och massor av glädje. Boka din biljett!

från 495:-/biljett

Bryan Ferry på The Theatre

Ikonen Bryan Ferry, som under de senaste trettio åren skrivit in sig i musikhistorien via Roxy Music kommer till Göteborg och The Theatre den 3 maj 2016. Med sig på scen har han svenska Nea Nelson. Säkra en biljett och boka redan idag!

från 640:-/biljett

Bröllop i Kikar’n på Lisebergsteatern

Nu är det äntligen dags för Dag-Otto och gänget att inta Lisebergsteatern med nyskrivna lustspelet Bröllop i Kikar’n i vår den 6 februari – 23 april. Showtimepaket med 3-rättersmeny. Boka vårens skrattfest!

från 1700:-/person

That 80’s show på Park Lane

Var du syntare, pudelrockare eller yuppie på det färgsprakande 80-talet? Då får du inte missa That 80´s show på Park Lane. En nostalgisk resa genom 80-talet. Spelas januari - maj 2016. Boka ert fartfyllda hotellpaket med show, 3-rättersmeny och frukost.

från 1553:-/person

Nyhet! Skidpaket på Skidome

Besök Skidome, Sveriges snösäkraste skidspår! Åk själv, ta med vännerna eller dina barn, gå en kurs eller varför inte unna dig en timmes personlig coachning med en skidinstruktör. Här finns alla möjligheter att komma i toppform. Vi erbjuder paketpris med dagspass till Skidome i Göteborg. Boka vårt aktivaste upplevelsepaket!

från 1136:-/vuxen

Båtmässan i Göteborg 2016

Båtsäsongen i Skandinavien startar traditionellt när Båtmässan i Göteborg öppnar. Åter igen vallfärdar båtintresserade den 6-14 februari till Svenska Mässan för att njuta av allt som hör ”livet på sjön” till. Boka ert mässpaket med både entré och lunch inkluderat!

från 967:-/vuxen

Smaka på West Coast

Västsveriges välfyllda skafferi är värt en resa i sig! Bjud med vänner, arbetskamrater eller käraste och få en smakupplevelse av Västkusten. Inkluderar en 3-rättersmeny i vår restaurang West Coast. Boka ert hotellpaket!

från 1160:-/person

Göteborg Vin & Delimässa 2016

För andra gången arrangeras succén Göteborg Vin & Deli mässan helgen den 1-2 april på Svenska Mässan, hotellpaket med entré, King Size räksmörgås och ett dryckeshäfte. Boka ert mässpaket!

från 1147:-/vuxen

En Öl- och Whiskymässa 2016

Vissa saker är värda att vänta på. Men helgen den 22-23 april 2016 är väntan över. Då arrangeras för fjärde året i rad succén Öl- och Whiskymässan på Svenska Mässan, hotellpaket med entré, King Size räksmörgås och dryckeshäfte. Boka ert mässpaket!

från 1287:-/person

Smaka på Incontro

Samla ihop kompisgänget, familjen eller kollegorna och upplev en bit av Italien mitt i Göteborg. Inkluderar en italiensk brakmiddag som ni sent kommer att glömma. Boka vårt mest sociala restaurangpaket!

från 1240:-/person

Styrelsepaket

Håll styrelsemöte på 28:e våningen i våra nya konferenssviter med exceptionell utsikt över Göteborg. Här har du kreativa möten som präglas av miljön, utsikten och lugnet från stadens brus. Boka vårt Styrelsepaket!

från 900:-/person

Kickoff på Gothia Towers

En kickoff är en start av något nytt, en början på nästa steg! Lansera nya produkter, stärk teamet, aktivera affärsplanen – anledningarna kan vara många för en kickoff. Vi erbjuder flera alternativ med middag, underhållning och aktiviteter i vår inspirerande miljö. Kontakta oss redan idag!

från 495:-/person

Dags att fira på Heaven 23

Födelsedag, bröllopsdag, jubileum, examen, framgång eller bara för att! Fira ordentligt med en 4-rättersmeny, boende högt upp och vår oslagbara frukost på 29:e våningen med milsvid utsikt över Göteborg. Boka vårt allra festligaste paket!

från 1570:-/person

Upptäck Universeum!

Nordens största science center, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, ett måste för både vuxna och barn, oavsett väder! Vi erbjuder paketpris med entré till Universeum. Boka detta spännande upplevelsepaket!

från 1980:-/natt

Dagkonferens

Dags för möte? I vårt dagkonferenspaket ingår lokal, härlig fikabuffé både för- och eftermiddag samt lunchbuffé. Varför inte kombinera mötet med en avslutande gemensam aktivitet? Kontakta oss redan idag!

från 595:-/person

Konferens med övernattning

Hos oss kan du konferera, äta gott och sova skönt samt hitta på något kul utan att behöva lämna byggnaden. På Gothia Towers anordnar vi en rad olika aktiviteter för både små och större grupper. Kontakta oss för ert nästa möte!

från 1514:-/person

Kärlek & Romantik – bo i en svit!

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Välj mellan en junior- och seniorsvit. Överraska och boka redan idag!

från 1395:-/person

Upplev Göteborg!

Med Göteborg City Card får du med allt på ett kort. Fri kollektivtrafik, shoppingrabatter, sightseeingturer, fri entré till museer, Liseberg, Universeum, Alfons Åbergs kulturhus och mycket mer. Boka ert hotellpaket med City Card och frukostbuffé!

från 1105:-/vuxen


  • 1
  • 2