Paket & Erbjudanden

Här hittar du våra paket och erbjudanden

Vi har paket och erbjudanden för hela familjen, vännerna, kollegerna, företaget eller på tu man hand. Kanske bekvämt boende, härlig hotellfrukost, god mat och en bra show eller bara ett extra bra pris på hotellrummet. Det finns mycket att välja på och något för alla tillfällen och smaker. I menyn till höger kan du filtrera kategorierna.

Utbudet varierar så besök oss ofta för att inte missa något!

Favoriten Liseberg!

Hos oss bor du bekvämt mittemot nöjesparken med den nya attraktionen Mechanica! Boka hotellrum med frukost samt välj hur många entrébiljetter som önskas till Liseberg. Gäller under hela sommarsäsongen. Boka idag!

från 735:-/vuxen

Hösterbjudande!

Planer på att besöka Göteborg i höst? Bo hos oss 2 nätter i följd utvalda helger i september och oktober så får du 15% rabatt på rumspriset. Missa inte detta erbjudande!

från 485:-/person/natt*

Peter Jöback – Jag kommer hem igen till jul

Boka vinterns vackra föreställning, Jag kommer hem igen till jul med Peter Jöback på The Theatre. Ett hotellpaket laddat med en stämningsfull helafton och exklusiv meny komponerad av vår Executive Chef Krister Dahl!

från 2036:-/person

Halloween på Liseberg

Hos oss bor ni bekvämt och kusligt nära nöjesparken och alla attraktionerna under höstlovet! Boka hotellrum med frukost samt välj hur många entrébiljetter som önskas till nyheten Halloween på Liseberg 24 okt-1 nov 2015. Boka redan idag!

familjepris från 1660:-/natt

Melody Gardot på The Theatre

Vi är väldigt glada att meddela att den internationellt bästsäljande sångerskan, låtskrivaren och musikern Melody Gardot äntligen kommer tillbaka till Sverige för en konsert på The Theatre, Gothia Towers den 29 november! Boka biljett!

från 590:-/person

CRAZY FOR YOU – GöteborgsOperan

Den romantiska komedin Crazy for you är höstens glädjepiller på GöteborgsOperan, en äkta underhållningsshow med känd musik, smart dialog och stora dansnummer. Boka denna feelgood-musikal av George och Ira Gershwin i ett komplett paket med bekvämt boende och en 3-rätterssupé!

från 1836:-/person

Sinatra 100 år – En hyllningskonsert

Storband, jubileumsstämning och Frank Sinatras fantastiska musikaliska arv. I höst hyllas den amerikanske musiklegenden av svenska stjärnor i en kraftfull Sinatragala. På scen Christer Sjögren, Andreas Weise, Kristin Amparo, Sandviken Big Band & gästartister. Boka biljett!

från 450:-/person

Vi på Saltkråkan – Lisebergsteatern

Årets Jullovsteater på Lisebergsteatern blir Astrid Lindgrens älskade "Vi på Saltkråkan", baserad på den klassiska TV-serien om Tjorven, Båtsman och alla de andra. Föreställningen kommer till Göteborg och spelas under hela Jullovet 21 december - 10 januari. Boka ert hotellpaket!

familjepris från 2151:-

Tomas Sista Revy – Lisebergsteatern

Äntligen är han tillbaka – allas vår Tomas von Brömssen! I september spelar han extraföreställningar sin nya revy på Lisebergsteatern. Tomas vill som alltid roa på ett djupare plan, så förbered er på både skratt, tårar och jubel! Boka detta underhållande showpaket!

från 1581:-/person

That 80’s show – Park Lane

Var du syntare, pudelrockare eller yuppie på det färgsprakande 80-talet? Då får du inte missa That 80´s show på Park Lane. En nostalgisk resa genom 80-talet. Boka ert fartfyllda hotellpaket med show, 3-rättersmeny och frukost.

från 1486:-/person

Krister Dahls Julbord

Krister Dahl, Executive Chef på Gothia Towers, dukar upp årets julbord, dignande av julens hemlagade delikatesser. I paketet ingår en entré till fantastiska Jul på Liseberg, Boka bord till årets Julbord!

från 575:-/vuxen

Tresteg i Snedsteg – på Lisebergsteatern

I höst får vi äntligen får vi se Thomas Petersson och Annika Andersson på samma scen samtidigt spela mot varandra i komedin ”Tresteg i Snedsteg” på Lisebergsteatern. I paketet ingår biljett och en 3-rätterssupé. Boka höstens showpaket!

från 1616:-/person

Smaka på West Coast

Västsveriges välfyllda skafferi är värt en resa! Bjud med vänner, arbetskamrater eller käraste och få en smakupplevelse av Västkusten. Boka ert hotellpaket!

från 1046:-/person

Smaka på Incontro

Samla ihop kompisgänget, familjen eller ta med kollegorna och upplev en bit av Italien mitt i Göteborg. Hotellrum och en italiensk middag som ni sent kommer att glömma. Boka ert hotellpaket!

från 1076:-/person

Jerry Williams – Man måste få lira

Jerry Williams, Sveriges främsta rocklegend kommer till Göteborg och Kajskjul 8 i höst med en ny personlig och avskalad show. Det utlovas en oförglömlig helkväll med underhållning och god mat. Boka ert showpaket!

från 1726:-/person

Styrelsepaket

Håll styrelsemöte på 28:e våningen i våra nya konferenssviter med exceptionell utsikt över Göteborg. Här har du kreativa möten som präglas av miljön, utsikten och lugnet från stadens brus. Boka vårt Styrelsepaket!

från 900:-/person

Kickoff – inspireras med oss!

En kickoff är en start av något nytt, en början på nästa steg! Lansera nya produkter, stärk teamet, aktivera affärsplanen – anledningarna kan vara många för en kickoff. Vi erbjuder flera alternativ med middag, underhållning och aktiviteter i vår inspirerande miljö. Kontakta oss redan idag!

från 495:-/person

Dags att fira på Heaven 23

Födelsedag, bröllopsdag, jubileum, examen, framgång eller bara för att! Fira med en 4-rättersmeny, boende högt upp och vår oslagbara frukost på 29:e våningen med milsvid utsikt över Göteborg. Boka vårt festligaste paket!

från 1311:-/person

Dagkonferens

Dags för höstens uppstartsmöte? I vårt dagkonferenspaket ingår lokal, härlig fikabuffé både för- och eftermiddag samt lunchbuffé. Varför inte kombinera mötet med en avslutande gemensam aktivitet? Kontakta oss redan idag!

från 495:-/person

Konferens med övernattning

Här kan du bo, konferera, äta gott och hitta på något kul utan att behöva lämna byggnaden. På Gothia Towers anordnar vi en rad olika aktiviteter för både små och större grupper. Kontakta oss för ert nästa möte!

från 1321:-/person


  • 1
  • 2