Paket & Erbjudanden

Här hittar du våra paket och erbjudanden

Vi har paket och erbjudanden för hela familjen, vännerna, kollegerna, företaget eller på tu man hand. Kanske bekvämt boende, härlig hotellfrukost, god mat och en bra show, för att fira ett speciellt tillfälle eller bara ett extra bra pris på hotellrummet? Det finns mycket att välja på och något för alla tillfällen och smaker. Utbudet varierar så besök oss ofta för att inte missa något!

I menyn till höger kan du filtrera kategorierna. Du kan även söka i vår nya eventkalender >>

 

Vintererbjudande!

Planer på att besöka Göteborg i vinter? Bo hos oss 2 nätter i följd utvald period i december så får du 15% rabatt på rumspriset. Missa inte detta erbjudande!

från 485:-/person/natt*

Peter Jöback – Jag kommer hem igen till jul

Boka vinterns vackra föreställning, Jag kommer hem igen till jul med Peter Jöback på The Theatre. Köp en biljett eller ett komplett hotellpaket laddat med en stämningsfull helafton och exklusiv meny komponerad av vår Executive Chef Krister Dahl!

från 495:-/biljett

Jersey Boys på The Theatre

I vår kommer succémusikalen JERSEY BOYS till Göteborg och The Theatre på Gothia Towers. En musikal fylld av hjärta, humor och ett sjuhelsikes musikaliskt drag som ingen bör missa! Spelas 22 april - 15 maj 2016. Boka din biljett redan idag!

från 495:-/biljett

Jul på Liseberg

Besök Jul på Liseberg och strosa runt i det varma skenet från julmarknadens bodar, se virvlande vackra isshower, hitta unika klappar, krama en vintervit Lisebergskanin och åk en karusell. Boka rum och välj önskat antal entrébiljetter till Liseberg för hela familjen!

dubbelrum från 920:-/vuxen

Nyårsgala med Peter Jöback på The Theatre

Låt din nyårsafton bli en skimrande helkväll med stämningsfull musik och dans till tidiga morgon-timmar. Boka komplett hotellpaket eller köp endast biljett med exklusiv 5-rätters nyårssupé, tolvslag med nedräkning samt dans! Säkra din plats redan idag!

nyårspaket från 2550:-/person

Melody Gardot på The Theatre

Vi är väldigt glada att meddela att den internationellt bästsäljande sångerskan, låtskrivaren och musikern Melody Gardot äntligen kommer tillbaka till Sverige för en konsert på The Theatre, Gothia Towers den 29 november! Boka biljett!

från 590:-/biljett

Crazy For You – GöteborgsOperan

Den romantiska komedin Crazy for you är höstens glädjepiller på GöteborgsOperan, en äkta underhållningsshow med känd musik, smart dialog och stora dansnummer. Boka denna feelgood-musikal av George och Ira Gershwin i ett komplett paket med bekvämt boende och en 3-rätterssupé!

från 1836:-/person

Sinatra 100 år – en hyllningskonsert

Storband, jubileumsstämning och Frank Sinatras fantastiska musikaliska arv. Den 30 november hyllas den amerikanske musiklegenden av svenska stjärnor i en kraftfull Sinatragala. På scen Christer Sjögren, Andreas Weise, Kristin Amparo, Sandviken Big Band & gästartister. Boka biljett!

från 450:-/person

Bröllop i Kikar’n på Lisebergsteatern

Nu är det äntligen dags för Dag-Otto och gänget att inta Lisebergsteatern med nyskrivna lustspelet Bröllop i Kikar’n i vår den 6 februari – 23 april. Showtimepaket med 3-rättersmeny. Boka vårens skrattfest!

från 1700:-/person

That 80’s show – Park Lane

Var du syntare, pudelrockare eller yuppie på det färgsprakande 80-talet? Då får du inte missa That 80´s show på Park Lane. En nostalgisk resa genom 80-talet. Boka ert fartfyllda hotellpaket med show, 3-rättersmeny och frukost.

från 1486:-/person

Krister Dahls Julbord

Krister Dahl, Executive Chef på Gothia Towers, dukar upp årets julbord, dignande av julens hemlagade delikatesser. I paketet ingår en entré till fantastiska Jul på Liseberg, Boka bord till årets Julbord!

från 575:-/vuxen

Vi på Saltkråkan – Lisebergsteatern

Årets Jullovsteater på Lisebergsteatern blir Astrid Lindgrens älskade "Vi på Saltkråkan", baserad på den klassiska TV-serien om Tjorven, Båtsman och alla de andra. Föreställningen kommer till Göteborg och spelas under hela Jullovet 21 december - 10 januari. Boka ert hotellpaket!

familjepris från 2151:-

Båtmässan i Göteborg 2016

Båtsäsongen i Skandinavien startar traditionellt när Båtmässan i Göteborg öppnar. Åter igen vallfärdar båtintresserade den 6-14 februari till Svenska Mässan för att njuta av allt som hör ”livet på sjön” till. Boka ert mässpaket med både entré och lunch inkluderat!

från 967:-/vuxen

Nyårspaket 2015 på Incontro

Fira in det nya året i Göteborg med en stämningsfull nyårsmiddag på vår italienska restaurang Incontro. Vi serverar en härligt god 3-rätters nyårsmeny med tillhörande italienska druvor. På plats underhåller såväl liveband och Dj. Boka ett komplett hotellpaket med allt som hör nyår till!

från 1920:-/vuxen

Nyårspaket 2015 på Imagine (Fullbokat)

Fira in det nya året med en stämningsfull nyårsafton på restaurang Imagine, 100 meter över marken med oslagbar utsikt över ett glittrande Göteborg. Komplett hotellpaket med 4-rätters nyårsmeny, vinpaket, underhållning, dans och allt som hör nyår till. Säkra din plats och boka årets nyårsfirande redan idag!

från 2385:-/vuxen

Tresteg i Snedsteg – på Lisebergsteatern

I höst får vi äntligen får vi se Thomas Petersson och Annika Andersson på samma scen samtidigt spela mot varandra i komedin ”Tresteg i Snedsteg” på Lisebergsteatern i september - december. I paketet ingår biljett och en 3-rätterssupé. Boka höstens showpaket!

från 1616:-/person

Smaka på West Coast

Västsveriges välfyllda skafferi är värt en resa i sig! Bjud med vänner, arbetskamrater eller käraste och få en smakupplevelse av Västkusten. Inkluderar en 3-rättersmeny på vår restaurang West Coast. Boka ert hotellpaket!

från 1160:-/person

Göteborg Vin & Delimässa 2016

För andra gången arrangeras succén Göteborg Vin & Deli mässan helgen den 1-2 april på Svenska Mässan, hotellpaket med entré, King Size räksmörgås och ett dryckeshäfte. Boka ert mässpaket!

från 1147:-/vuxen

En Öl- och Whiskymässa 2016

Vissa saker är värda att vänta på. Men helgen den 22-23 april 2016 är väntan över. Då arrangeras för fjärde året i rad succén Öl- och Whiskymässan på Svenska Mässan, hotellpaket med entré, King Size räksmörgås och dryckeshäfte. Boka ert mässpaket!

från 1287:-/person

Smaka på Incontro

Samla ihop kompisgänget, familjen eller kollegorna och upplev en bit av Italien mitt i Göteborg. Inkluderar en italiensk brakmiddag som ni sent kommer att glömma. Boka vår mest sociala restaurangpaket!

från 1240:-/person


  • 1
  • 2