Paket & Erbjudanden - Gothia Towers - Hotell i Göteborg

Paket & Erbjudanden

Våra paket & erbjudanden

Vi har paket och erbjudanden för hela familjen, vännerna, kollegerna, företaget eller på tu man hand. Kanske bekvämt boende, härlig hotellfrukost, god mat och en bra show, för att fira ett speciellt tillfälle eller bara ett extra bra pris på hotellrummet? Det finns mycket att välja på och något för alla tillfällen och smaker. Utbudet varierar så besök oss ofta för att inte missa något!

I menyn till höger kan du filtrera kategorierna. Du kan även söka på datum i vår eventkalender >>

 

Vintererbjudande!

Besök Göteborg i vinter! Spana in mellandagsrean, fika på mysiga caféer, ät god mat och besök Jul på Liseberg i lugn och ro. Bor du hos oss 18-30 december 2016 samt 1-8 januari 2017 erbjuder vi 20% rabatt på rumspriset. Missa inte detta erbjudande!

från 536:-/vuxen*

Kärlek & Romantik – bo i en svit

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Välj mellan en junior eller seniorsvit inklusive mousserande vin, choklad och frukost. Överraska och boka redan idag!

från 1495:-/person

Jul på Liseberg

Besök Jul på Liseberg och strosa runt i det varma skenet från julmarknadens bodar, se virvlande vackra isshower, hitta unika klappar, krama en vintervit Lisebergskanin och åk en karusell. Premiär 18 november och pågår till 30 december. Boka rum och välj önskat antal entrébiljetter till Liseberg för hela familjen!

från 670:-/vuxen

Stjärnklart på Gothia Towers

Upplev en av landets största och mest påkostade scenshower, som spridit stjärnglans över svenskarna i 30 år med underhållning av finaste kaliber. Flertalet biljetter att välja mellan i olika paket. Pågår 14-16 december. Boka din biljett redan idag!

från 795:-/person

Nyårspaket på Incontro

Fira in det nya året i Göteborg med en stämningsfull nyårsmiddag i vår italienska restaurang Incontro. Vi serverar en makalöst god 3-rätters nyårsmeny med matchande vinpaket. På plats underhåller vi med livemusik och Dj. Boka ett komplett hotellpaket och njut av allt som hör nyår till!

från 2078:-/vuxen

Nyårspaket på Imagine (fullbokat!)

Fira in det nya året med en stämningsfull 4-rättersmeny på restaurang Imagine, hela 100 meter över marken med oslagbar utsikt över ett glittrande Göteborg. Vi erbjuder ett sprakande hotellpaket med allt som hör nyår till. Säkra årets nyårsfirande, boka redan idag!

från 2573:-/vuxen

Nyårspaket på Estrad

Fira in det nya året med oss i vårt bubblande hus! Vi serverar en härlig nyårsbuffé för hela familjen på vår festvåning Estrad. Komplett hotellpaket med god mat och vin och allt som hör nyår till. Boka årets nyårsfirande redan idag!

2078:-/vuxen

Upptäck Universeum

Nordens största science center, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, ett måste för både vuxna och barn, oavsett väder! Vi erbjuder hotellrum med frukost samt entré till Universeum. Boka detta spännande erbjudande!

från 1980:-/familj

Smaka på West Coast

Västsveriges välfyllda skafferi är värt en resa i sig! Bjud med vänner, arbetskamrater eller käraste och få en smakupplevelse av Västkusten. Inkluderar en 3-rättersmeny i vår restaurang West Coast. Boka ert hotellpaket!

från 1160:-/person