Paket & Erbjudanden

Här hittar du våra paket och erbjudanden

Vi har paket för hela familjen, vännerna, kollegerna, företaget eller på tu man hand. Kanske bekvämt boende, härlig hotellfrukost, god mat och en bra show eller bara ett extra bra pris på hotellrummet. Det finns mycket att välja på och något för alla tillfällen och smaker. I menyn till höger kan du välja bland paketkategorierna.

Utbudet varierar så besök oss ofta för att inte missa något!

Stefan Andersson – Made in China

Succéshowen Made in China – den historiska musikföreställningen av och med Stefan Andersson har nypremiär på Kajskjul 8 i januari. Missa inte årets första underhållning. Boka ert showpaket!

från 1506:-/person

Tomas Sista Revy – på Lisebergsteatern

Äntligen är han tillbaka – allas vår Tomas von Brömssen! I vår spelar han sin nya revy på Lisebergsteatern. Tomas vill som alltid roa på ett djupare plan, så förbered er på både skratt, tårar och jubel! Boka detta showpaket!

från 1581:-/person

Vintererbjudande!

Skall du till Göteborg? Bokar du 2 eller 3 nätter i rad under utvalda perioder i vinter så erbjuder vi 15-30% rabatt på rummet, så passa på!

från 436:-/vuxen/natt*

Mellandagsrea!

Hann du inte strosa runt i det varma skenet från julmarknadens bodar? Vill du hitta det unika fyndet på mellandagsrean? Vi har det perfekta mellandagspaketet till ett extra bra pris. Dubbelrum med frukost och entré till Jul på Liseberg. Passa på att boka!

endast 585:-/vuxen

That 80’s show – Park Lane

Var du syntare, pudelrockare eller yuppie på det färgsprakande 80-talet? Då får du inte missa That 80´s show på Park Lane. En nostalgisk resa genom 80-talet. Boka ert fartfyllda hotellpaket med show, 3-rättersmeny och frukost.

från 1446:-/person

Joe Laberos Inferno (hotellpaketet slutsålt!)

Missa inte vinterns häftigaste showupplevelse – Joe Laberos Inferno på nya The Theatre – en explosiv show som sprakar i varje hörn! Passa även på att boka en övernattning i samma hus.

från 1996:-/person

Krister Dahls Julbordspaket

Krister Dahl, Executive Chef på Gothia Towers, dukar upp årets julbord, dignande av julens hemlagade delikatesser. I paketet ingår en övernattning samt entré till fantastiska Jul på Liseberg, Boka årets Julbordspaket!

från 1166:-/person

Jul på Liseberg

Besök Jul på Liseberg och strosa runt i det varma skenet från julmarknadens bodar, se virvlande vackra isshower, hitta unika klappar på DesignTornet, krama en vintervit Lisebergskanin och åk en karusell, boka rum och entré för hela familjen!

från 740:-/vuxen

Nyårspaket 2014 Imagine (fullbokat!)

Fira in det nya året med en stämningsfull nyårsbuffé på nya restaurang Imagine, högst upp i nya tredje tornet med oslagbar utsikt över ett glittrande Göteborg. Hotellpaket med välkomstdrink och läcker nyårsbuffé. Boka årets nyårsfirande, kontakta oss redan idag!

från 1415:-/vuxen

Båtmässan i Göteborg

Båtsäsongen i Skandinavien startar traditionellt när Båtmässan i Göteborg öppnar. Åter igen vallfärdar båtintresserade till Svenska Mässan för att för 56:e gången njuta av allt som hör ”livet på sjön” till. Boka ditt mässpaket!

från 900:-/person

Göteborg Vin & Delimässa 2015

Äntligen har Göteborg fått sin första renodlade vin- och delikatessmässa! Den 20-21 mars arrangeras för första gången Vin & Delimässan i Göteborg, hotellpaket med King Size räksmörgås och dryckeshäfte. Boka ditt mässpaket!

från 1070:-/person

En Öl- och Whiskymässa i Göteborg

Vissa saker är värda att vänta på. Men den 24-25 april 2015 är väntan över. Då arrangeras för tredje året i rad Öl- och Whiskymässan i Göteborg, hotellpaket med King Size räksmörgås och dryckeshäfte. Boka ditt mässpaket!

från 1120:-/person

Spakonferens

Kombinera din konferens med ett härligt besök på vårt systerhotell Upper House Spa, högt upp i vårt mittersta torn. Passa på att boka i höst!

från 1112:-/person

Jill Johnson (slutsålt!)

Fantastiska Jill Johnson utlovar en välljudande helkväll med musikaliska överraskningar, rivig rock, skön country med superbt band, skickliga dansare och fräck scen. Nu extra föreställningar i januari. Boka ert showpaket!

från 1671:-/person

Dagkonferens

I vårt dagspaket ingår lokal, härlig fikabuffé både för- och eftermiddag samt lunchbuffé.

från 495:-/person

Konferens med övernattning

Här kan du bo, konferera, äta gott och hitta på något kul utan att behöva lämna byggnaden.

från 1321:-/person

Kärlek & Romantik – bo i en svit!

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Välj mellan junior- och seniorsvit.

från 1345:-/person

Upptäck Universeum!

Nordens största science center, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, ett måste för både vuxna och barn, oavsett väder! Vi erbjuder paketpris på rum samt entré till Universeum för hela familjen. Boka detta spännande paket!

från 1805:-*

Härliga söndag

Få ett bra slut på helgen eller en stressfri start på arbetsveckan. Bo bekvämt och avnjut vår goda King Size de Luxe räksmörgås. Boka ditt härliga söndagpaket!

endast 905:-/person

Flashdance – hotellpaket

Den dansexplosiva, romantiska och musikaliska FLASHDANCE kommer efter två slutsålda säsonger i Stockholm till Göteborg i vår och The Theatre! Passa på att boka ett av våra två Flashdancepaket med fantastisk mat komponerad av vår egen Executive Chef Krister Dahl!

från 1736:-/person


  • 1
  • 2