Showtime

Boka ett av våra populära upplevelsepaket som inkluderar både boende, frukost, god mat och en upplevelserik show eller annat evenemang.

Rock of Ages intar Rondo i vår

Efter två succésäsonger på Chinateatern i Stockholm är det äntligen dags för musikalen Rock of Ages att inta Göteborg och förvandla Rondo till legendariska rockklubben The Bourbon Room.

Från 1 963:-/person* i dubbelrum. LÄS MER >>

Jonas Gardell – MITT ENDA LIV

Extraföreställning! Jonas Gardell återvänder till scenen är det med en glittrande, påkostad show med stor ensemble och orkester. Roligheter och allvarligheter, sång och dans och standup.

Från 1 743:-/person* i dubbelrum. LÄS MER >>

Magnus den store på Rondo i höst

Magnus Uggla är stor, framstående, gigantisk och enastående. Han är The King. Häng med #kunguggla på en personlig och musikalisk resa genom hans absoluta favoritämne, sig själv.

Från 1 583:-/person* i dubbelrum. LÄS MER >>

Familjen Addams

Nu är det dags för musikalen – med en fullspäckad ensemble av namnkunniga skådespelare. Vad sägs om Claes Malmberg, Petra Nielsen, Lasse Kronér, Jessica Zandén m.fl.

Från 1 718:-/person* i dubbelrum. LÄS MER >>

R.E.A på Kajskjul 8

Sveriges Roligaste, Elakaste och mest Aktuella komikergäng Anders Lundin, Katrin Sundberg, Ola Forssmed och Anna Carlsson, kan inte få nog av Göteborg och är tillbaka

Från 1 548:-/person* i dubbelrum. LÄS MER >>

Cabaret Lorensberg & Park Lane presenterar:

MADE IN AMERICA! A tribute to American music! En krogshow med 9 härliga showartister och livemusiker, som tar Er med på en resa genom hela USA, från Las Vegas till Detroit via Nashville.

Från 1 448:-/person* i dubbelrum. LÄS MER >>

Livat i parken på Lisebergsteatern 

Det är dags för folkparksfars på Lisebergsteatern! I höst ställer regissören Lars Classon hela den Svenska buskiseliten på scenen. Välkommen tillbaka till folkparken och underbara 80-talet!

Från 1 538:-/person* i dubbelrum. LÄS MER >>

#Revyn på Lisebergsteatern 

Humor. Hits. Hysteri. Och kanske lite dans. Det blir bitvis förvirrat – och ibland ännu snurrigare. Och kolossalt roligt.
Med bland andra Claes Månsson, Annika Andersson och Jessica Anderson.

Från 1 583:-/person* i dubbelrum. LÄS MER >>