Smaka på Incontro

Samla ihop kompisgänget, familjen eller ta med kollegorna och upplev en bit av Italien mitt i Göteborg. Hotellrum och en italiensk middag som ni sent kommer att glömma. Boka ert hotellpaket!

från 1076:-/person

Hösterbjudande!

Planer på att besöka Göteborg i höst? Bo hos oss 2 nätter i följd utvalda helger i september och oktober så får du 15% rabatt på rumspriset. Missa inte detta erbjudande!

från 485:-/person/natt*

Halloween på Liseberg

Hos oss bor ni bekvämt och kusligt nära nöjesparken och alla attraktionerna under höstlovet! Boka hotellrum med frukost samt välj hur många entrébiljetter som önskas till nyheten Halloween på Liseberg 24 okt-1 nov 2015. Boka redan idag!

familjepris från 1810:-

Jul på Liseberg

Besök Jul på Liseberg och strosa runt i det varma skenet från julmarknadens bodar, se virvlande vackra isshower, hitta unika klappar på DesignTornet, krama en vintervit Lisebergskanin och åk en karusell, boka rum och entré till Liseberg för hela familjen!

från 815:-/vuxen

Vi på Saltkråkan – Lisebergsteatern

Årets Jullovsteater på Lisebergsteatern blir Astrid Lindgrens älskade "Vi på Saltkråkan", baserad på den klassiska TV-serien om Tjorven, Båtsman och alla de andra. Föreställningen kommer till Göteborg och spelas under hela Jullovet 21 december - 10 januari. Boka ert hotellpaket!

familjepris från 2151:-


  • 1
  • 2