Hej alla barn!

Välkommen till vår egen sida! Vi heter Egon, Trippelina och Gustav och bor på hotellets tak, där finns det en stuga som är så hemlig ett ingen ser den… Det är magisk utsikt över hela Göteborg från vår lilla stuga!

Läs mer >
Gustav-2-1024x1024

Vintererbjudande!

Planer på att besöka Göteborg i vinter? Bo hos oss 2 nätter i följd utvald period i december så får du 15% rabatt på rumspriset. Missa inte detta erbjudande!

från 485:-/person/natt*

Jul på Liseberg

Besök Jul på Liseberg och strosa runt i det varma skenet från julmarknadens bodar, se virvlande vackra isshower, hitta unika klappar, krama en vintervit Lisebergskanin och åk en karusell. Boka rum och välj önskat antal entrébiljetter till Liseberg för hela familjen!

dubbelrum från 920:-/vuxen

Vi på Saltkråkan – Lisebergsteatern

Årets Jullovsteater på Lisebergsteatern blir Astrid Lindgrens älskade "Vi på Saltkråkan", baserad på den klassiska TV-serien om Tjorven, Båtsman och alla de andra. Föreställningen kommer till Göteborg och spelas under hela Jullovet 21 december - 10 januari. Boka ert hotellpaket!

familjepris från 2151:-

Upptäck Universeum!

Nordens största science center, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, ett måste för både vuxna och barn, oavsett väder! Vi erbjuder paketpris med entré till Universeum. Boka detta spännande upplevelsepaket!

från 1880:-/natt


  • 1
  • 2