Familj - Gothia Towers - Hotell i Göteborg

Hej alla barn!

Välkommen till vår egen sida! Vi heter Egon, Trippelina och Gustav och bor på hotellets tak, där finns det en stuga som är så hemlig ett ingen ser den… Det är magisk utsikt över hela Göteborg från vår lilla stuga!

Läs mer >
Gustav-2-1024x1024

Hösterbjudande!

Besök Göteborg i höst! Höststaden har massor att erbjuda. Bra shopping, mysiga caféer, restauranger i toppklass och inte minst kusliga Halloween på Liseberg. Bo hos oss utvalda perioder i oktober och november, få 20% rabatt på rumspriset. Missa inte detta erbjudande!

från 616:-/person*

Halloween på Liseberg

Hos oss bor du bekvämt och kusligt nära Liseberg med allt från hårresande skräckhus och ljusskygga figurer till barnsligt bus och godis under höstlovet! Boka hotellrum med frukost och välj hur många entrébiljetter som önskas till Halloween på Liseberg 21-23 oktober samt 28 oktober-6 november. Boka idag!

från 770:-/vuxen

Jul på Liseberg

Besök Jul på Liseberg och strosa runt i det varma skenet från julmarknadens bodar, se virvlande vackra isshower, hitta unika klappar, krama en vintervit Lisebergskanin och åk en karusell. Premiär 18 november och pågår till 30 december. Boka rum och välj önskat antal entrébiljetter till Liseberg för hela familjen!

från 670:-/vuxen

Nyårspaket på Estrad

Fira in det nya året med oss i vårt bubblande hus! Vi serverar en härlig nyårsbuffé för hela familjen på vår festvåning Estrad. Komplett hotellpaket med god mat och vin och allt som hör nyår till. Boka årets nyårsfirande redan idag!

2078:-/vuxen


  • 1
  • 2