Familj - Gothia Towers

Hej alla barn!

Välkommen till vår egen sida! Vi heter Egon, Trippelina och Gustav och bor på hotellets tak, där finns det en stuga som är så hemlig ett ingen ser den… Det är magisk utsikt över hela Göteborg från vår lilla stuga!

Läs mer >
Gustav-2-1024x1024

Februarierbjudande!

Gör något kul i väntan på våren! Res till Göteborg under februarilovet tillsammans. Här finns något att göra för alla! Bokar du 2 nätter i följd den 14 februari - 6 mars så får du 20% rabatt på hotellrumspriset. Passa på att boka!

från 596:-/vuxen/natt*

Upptäck Universeum!

Nordens största science center, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, ett måste för både vuxna och barn, oavsett väder! Vi erbjuder paketpris med entré till Universeum. Boka detta spännande upplevelsepaket!

från 1980:-/natt

Upplev Göteborg!

Med Göteborg City Card får du med allt på ett kort. Fri kollektivtrafik, shoppingrabatter, sightseeingturer, fri entré till museer, Liseberg, Universeum, Alfons Åbergs kulturhus och mycket mer. Boka ert hotellpaket med City Card och frukostbuffé!

från 1105:-/vuxen

Nyhet! Skidpaket på Skidome

Besök Skidome, Sveriges snösäkraste skidspår! Åk själv, ta med vännerna eller dina barn, gå en kurs eller varför inte unna dig en timmes personlig coachning med en skidinstruktör. Här finns alla möjligheter att komma i toppform. Vi erbjuder paketpris med dagspass till Skidome i Göteborg. Boka vårt aktivaste upplevelsepaket!

från 1136:-/vuxen