Familj - Gothia Towers - Hotell i Göteborg

Hej alla barn!

Välkommen till vår egen sida! Vi heter Egon, Trippelina och Gustav och bor på hotellets tak, där finns det en stuga som är så hemlig ett ingen ser den… Det är magisk utsikt över hela Göteborg från vår lilla stuga!

Läs mer >
Gustav-2-1024x1024

Vintererbjudande!

Besök Göteborg i vinter! Spana in mellandagsrean, fika på mysiga caféer, ät god mat och besök Jul på Liseberg i lugn och ro. Bor du hos oss 18-30 december 2016 samt 1-8 januari 2017 erbjuder vi 20% rabatt på rumspriset. Missa inte detta erbjudande!

från 536:-/vuxen*

Jul på Liseberg

Besök Jul på Liseberg och strosa runt i det varma skenet från julmarknadens bodar, se virvlande vackra isshower, hitta unika klappar, krama en vintervit Lisebergskanin och åk en karusell. Premiär 18 november och pågår till 30 december. Boka rum och välj önskat antal entrébiljetter till Liseberg för hela familjen!

från 670:-/vuxen

Nyårspaket på Estrad

Fira in det nya året med oss i vårt bubblande hus! Vi serverar en härlig nyårsbuffé för hela familjen på vår festvåning Estrad. Komplett hotellpaket med god mat och vin och allt som hör nyår till. Boka årets nyårsfirande redan idag!

2078:-/vuxen

Upptäck Universeum

Nordens största science center, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, ett måste för både vuxna och barn, oavsett väder! Vi erbjuder hotellrum med frukost samt entré till Universeum. Boka detta spännande erbjudande!

från 1980:-/familj


  • 1
  • 2