Heaven 23

  • DJs Heaven 23 Gothia Towers

Exklusivt bland molnen

En fantastisk utsikt. Milsvid i alla väderstreck. Det är väl det man först tänker på när man stiger in i vår restaurang Heaven 23. Men här väntar även upplevelser på andra sätt. Varför inte starta med en lyxig cocktail i baren? Och sen fortsätta med en välsmakande middag från ett modernt och spännande kök.

Våra uppskattade sommelierer fulländar din måltid med det mest passande vinet. Till sin hjälp har den ett synnerligen välfyllt och unikt vinrum.

På Heaven 23 finner du dessutom en av Nordens bästa vinlistningar vad gäller österrikiska viner. Vi har personliga relationer med ett flertal av producenterna och kan erbjuda alltifrån bästsäljare till unika viner du inte kan få någon annanstans utanför Österrike.
Missa inte Heaven 23:s Vinbar – en avspänd miljö, en hel vägg med fantastiska viner, kunnig sommelier alltid på plats, barmeny och fantastisk utsikt.

I vår topprestaurang serveras givetvis också vår läckra King Size räkmacka som har legat etta på försäljningslistan i över 25 år. Vi serverar även affärslunch. Välkommen upp på en himmelsk upplevelse.

www.heaven23.se

Boka bord online

Om ni är ett större sällskap än 9 personer eller vill boka för samma dag, kontakta oss gärna via restaurant@gothiatowers.com  för att göra en bokningsförfrågan.


Heaven 23 Logo