Internet - Gothia Towers - Hotell i Göteborg
  • Gothia Towers Internet WiFi

Var online när du själv vill

Att använda sig av Internet har blivit en del av allas vår vardag. Därför har vi gjort det enkelt för dig som gäst på Gothia Towers att vara online när du själv vill. Läs här nedan om våra alternativ.

Bredband
I samtliga våra hotellrum och möteslokaler kopplar du enkelt och kostnadsfritt upp dig mot hotellets bredbandsanslutning. För att kunna använda bredbandet på hotellrummet behöver du en dator med nätverkskort och en nätverkskabel. Den senare finner du på hotellrummets skrivbord.

Trådlöst Internet
Ibland behöver man lite större handlingsfrihet och kunna arbeta precis där man är. För att det ska vara bekvämt och flexibelt för dig erbjuder vi därför trådlöst bredband med mycket snabb uppkoppling utan extra kostnad. Detta nätverk fungerar i lobbyn, konferensavdelningen och i hotellrummen.

Businessrum
I konferensavdelningen finner du också våra två businessrum. Där kan du använda din egen bärbara dator i lugn och ro om du önskar. Och behöver du får du självfallet låna en dator av hotellet. I konferensreceptionen finns även möjlighet att skriva ut och kopiera.