Spa & Relax

  • Upper House GYm

Upper House Spa – erbjudande till Gothia Towers hotellgäster

I september förra året öppnade Gothia Towers 5-stjärniga systerhotell med rymliga rum och sviter, med en restaurang som siktar mot stjärnorna och tre våningar Spa & Relax med bland annat tillgång till Gym, Göteborgs enda Hamam, utanpåhängande Champagnepool med glasbotten på 19:e våningen, jet-stream pool, soft pool, djungeldusch och mycket mer.

Spa & Relax på Upper House

Du som hotellgäst på Gothia Towers får träna fritt på gymmet och även ta del av Upper House Spa & Relax till ett extra förmånligt pris söndag-torsdag. Välj spa-entré med Upper House spa-ritual Spa Experience eller endast spa-entré.


Spa-entré med valfritt Spa Experience:

Söndag-torsdag: 495:-
(Ord. pris för dig som inte bor på Gothia Towers 695:-)

Fredag och lördag: 895:- (ord. pris)

Spa Experience
Upper House har tagit fram två spa-upplevelser som kallas Spa Experience: en klassisk med svenskt tema samt en orientalisk variant. Båda är njutningsfulla totalupplevelser som du kan utföra själv på plats.
I Spa Experience-kitet ingår även en spa-rock, tofflor samt 3 timmar i vår Spa & Relaxavdelning.
Läs mer om Spa Experience >>

Enbart spa-entré

Söndag-torsdag: 395:-
(Ord. pris för dig som inte bor på Gothia Towers 595:-)

Fredag och lördag: 795:- (ord. pris)

Boka

Kontakta Upper House Spabokning:
Mail: spa@upperhouse.se
Tel: 031-708 83 25

Besöket måste förbokas, tänk på att vara ute i god tid. Uppge ditt bokningsnummer på Gothia Towers för att ta del av erbjudandet som gäller i mån av plats. Åldersgräns för att besöka Upper House Spa & Relax är 16 år. Upper House Spa & Relax hittar du på 20:e våningen i mittentornet.

För mer information om Upper House, klicka här >>