Parkering

Bekväm parkering

Under din vistelse på Gothia Towers kan du välja mellan flera smidiga parkeringsalternativ.

Sommarparkering
Under sommaren, 7 juli-17 augusti, erbjuder vi Gothia Towers sommarparkering. Vägg i vägg med hotellet, i våra mässhallar, har vi en större övervakad parkering där du kan parkera för 225:-/natt.
Parkeringsplats här bokas i samband med din rumsbokning per mail, telefon, via vår hemsida eller vid ankomst till hotellet i mån av plats. I samband med din incheckning i hotellreceptionen får du en biljett att lägga i framrutan på bilen.
För att komma till vår sommarparkering – kör in i närliggande Focus p-garage, åk till plan 2 och sedan över bron in till mässhallarna där du parkerar bilen.

Vårt Garage
För 295:-/natt (195:- för dagparkering, går ej att förboka dagparkering) parkerar vi din bil i vårt eget garage, inklusive bort- och framkörning. När du anländer till hotellet ställer du bara bilen på in- och utcheckningsparkeringen utanför entrén och lämnar nycklarna i Guest Service-disken i samband med incheckning. Bilen parkeras tryggt och säkert i vårt låsta garage. En sådan garageplats bokar du enklast i samband med din rumsbokning.

Focus P-garage
I Guest Service-disken kan du också köpa speciella parkeringsbiljetter till närliggande Focus P-garage för 195:-/natt (145:- för dagparkering). Efter det att du har fått biljetten kan du köra in i mittfilen i P-huset och vidare upp till plan 3. Där det finns en inhägnad och låst avdelning för Gothia Towers gäster. Använd biljetten för in- och utpassering.

Elbilsparkering

- Ladda din bil samtidigt som du parkerar

Vi erbjuder parkeringsplats för din elbil i samband med boende hos oss. Kostnad: 395:-/natt.
För att boka, ring vår rumsbokning: 031-750 88 10.

 

För samtliga parkeringsalternativ gäller ett begränsat antal platser.

Övrig parkering för bil och buss

För att se parkeringskarta över Göteborgs Stad, klicka här >>