Konferens, möten & events


Styrelsepaket

Håll styrelsemöte på 28:e våningen i våra nya konferenssviter med exceptionell utsikt över Göteborg. Här har du kreativa möten som präglas av miljön, utsikten och lugnet från stadens brus. Boka vårt Styrelsepaket!

från 900:-/person

Spakonferens

Kombinera din konferens med ett härligt besök på vårt systerhotell Upper House Spa, högt upp i vårt mittersta torn. Passa på att boka!

från 1112:-/person

Dagkonferens

I vårt dagspaket ingår lokal, härlig fikabuffé både för- och eftermiddag samt lunchbuffé. Kontakta redan idag!

från 495:-/person

Konferens med övernattning

Här kan du bo, konferera, äta gott och hitta på något kul utan att behöva lämna byggnaden. Kontakta oss för ert nästa möte!

från 1321:-/person


 • Hallar & Foajéer
  300-6000 personer
 • Kongresshall
  369-1500 personer
 • Konferens
  1-180 personer

För oss är alla möten viktiga.

Du kanske ska ha kickoff med dina arbetskamrater, konferens eller framtidsmöte i regionstyrelsen. Visa upp ditt företag på branschevenemanget eller utbyta erfarenheter med kollegor från hela världen. Dela med dig av det du kan. Ställa till med stor show eller helt enkelt fira med tjocka släkten.

Vi gör allt för att varje möte ska bli lyckat. Och vi menar allt.
Vi ställer fram åtta stolar eller åttatusen. Vi rullar in en kaffevagn eller ordnar bankett med en fyrfaldig mat-OS-vinnare vid rodret. Välj blädderblock eller jumbotron. Vår engagerade personal ingår. Och allt finns under ett enda tak.
Allt detta mitt i Sveriges andra stad, med gångavstånd till nattliv, nöjespark och museer. Och vi har boende, restauranger och nöjen under vårt egna tak också.


 • Underhållning

  Vår musik- och underhållningsmeny har inga gränser – vi tar fram ditt önskemål på artist och hjälper dig välja rätt för ditt event.

  Läs mer
 • Hållbarhet

  Vi har under flera år engagerat oss i frågor som rör vår miljö. Ansvarsfullt företagande och delaktiga medarbetare är en del av vår kultur.

  Läs mer
 • Gothia Towers i 3D

  Se hela vår anläggning i 3D, med bilder och information om våra mötes- och eventlokaler, restauranger, hallar, festvåningar och mycket mer.

  Läs mer