Julfest 2014

Låt oss på Gothia Towers arrangera årets julfest!

Vi erbjuder exklusiv lokal för grupper om minst 350 personer och uppåt. Lämna över hela ansvaret till oss så levererar vi en totalupplevelse inkluderat mat, dryck och underhållning i en lokal med panoramautsikt över ett glittrigt Liseberg!

Lokal

Vi arrangerar er julfest i vår East Banquetting Hall som erbjuder separat entré och panoramautsikt för Jul på Liseberg. Vi skapar en fantastisk atmosfär och inkluderar en loungemiljö till drinken och samlingen före julfesten, bordssittning med tillhörande scen för underhållning och sist, men inte minst, bar och dansgolv för dem som vill släppa loss efter middagen. Till detta inkluderar vi även bemanning så som vakt och värdinna för ert arrangemang.

Menyförslag & dryckespaket

Våra menyer är kreerade i samråd med vår egen Executive Chef Krister Dahl. Krister var Svenska Kocklandslagets lagledare mellan 2005-2012 och är den enda i världen med 4 OS-guld i matlagning, vilket borgar för en julfestbuffé i världsklass.
Se våra menyförslag med dryck här (pdf) >>

Underhållning

I samråd med oss skapar du den totala upplevelsen för julfesten. Vi erbjuder ett brett spektra av underhållning, inkluderat show, coverband, konferencier, trolleri, stand-up och DJ i olika priskategorier och alla smaker.
Läs mer >>

För bokning och mer information

Kontakta restaurangbokningen
Tel: 031-750 88 05
Mail: restaurants@gothiatowers.com