Aktiviteter hos oss

  • http://gothiatowers.com/wp-content/uploads/2012/12/Ostron.jpg
  • http://gothiatowers.com/wp-content/uploads/2012/09/shutterstock_19184914.jpg
  • http://gothiatowers.com/wp-content/uploads/2012/09/Armagnac.jpg
  • http://gothiatowers.com/wp-content/uploads/2012/09/choklad.jpg
  • http://gothiatowers.com/wp-content/uploads/2012/09/wii-748030.jpg
  • http://gothiatowers.com/wp-content/uploads/2012/09/pickandpaint.jpg

Vårt aktivitetsutbud

Har du några frågor kring aktiviteterna hos oss är du välkommen att kontakta konferensbokningen:
Tel: 031-708 83 90
Mail: conference@gothiatowers.com

Älskade Ostron!

Ta med dina kollegor eller vänner på en aktivitet som vi kallar för ostronöppning. Ni kommer få lära er allt värt att veta om våra fantastiska ostron. Vi öppnar dem, presenterar dem och lär oss avnjuta dem på allra bästa sätt. Detta gör vi på West Coast – Gothia Towers senaste tillskott i restaurangfamiljen.
West Coast är en västkustrestaurang med saluhallskänsla där vi hyllar närliggande leverantörer som, precis som vi, står för hållbarhet, miljö och medvetna val. En hyllning till västkusten helt enkelt!
Passar grupper mellan 8 och 25 personer.

Sabrering – 70 meter upp!

Sabre à Champagne, eller champagnesabrering som det heter på svenska, är det absolut festligaste sättet att öppna en flaska champagne på. Låt en av våra duktiga sommelierer guida dig och ditt sällskap genom konsten att sabrera – 70 meter över havet. Du får ta del av den spännande historien kring den här traditionen och vill du prova själv får du gärna det.
Passar grupper upp till 15 personer.

Dryckesprovningar

Att prova drycker tillsammans är inte bara ett bra sätt att umgås och skapa gemenskap. Det är också tillfällen som ger inspiration och ny kunskap. Varför inte ta med dina kolleger, vänner eller kunder på en provning. Tillsammans kan ni utforska till exempel vin, whiskey, rom eller olika sorters avec. Våra kunniga och engagerade sommelierer guidar er smakernas universum.

Chokladprovning

Det är få som inte älskar choklad. Kanske är det därför som chokladprovning är så perfekt att göra tillsammans med till exempel arbetskamrater eller kunder. Gothia Towers kan i samarbete med Berzelii Choklad erbjuda dig ett inspirerande föredrag med tillhörande chokladprovning eller chokladbuffé för grupper om 10 personer och fler. Provningarna inleds med en kort tillbakablick över chokladens historia och dess tillverkning. Sedan provar vi ett urval chokladsorter tillsammans.
Passar grupper mellan 10 och 20 personer.

Wii-Spel

Addera lite adrenalin till konferensen. Med WII-spel och till exempel interaktiv bowling, tennis eller boxning höjer du definitivt aktivitetsgraden hos dig och dina konferensdeltagare. Självklart serverar vi tilltugg och dryck till om så önskas. Slappna av, umgås och få en gemensam kick.
Passar grupper upp till 12 personer.

Muggmålning – Pick ‘n’ Paint

Det flesta bär en liten konstnär inom sig. Att måla keramik som sedan glaseras och bränns är därför en utmärkt aktivitet för alla dina kreativa mötesdeltagare. Muggmålning har länge varit en populär aktivitet i USA och Storbritannien. Det är ett enkelt och roligt sätt att snabbt skapa kreativa resultat och kan med fördel genomföras i våra konferenslokaler.
Passar grupper upp till 35 personer.