Kräftsafari med storstadspuls!

Storstaden eller havet – vad väljer du för din perfekta helg? Vi har gjort valet enkelt för dig: Göteborg och Fjällbacka - i ett paket! Bo på Stora Hotellet Bryggan i Fjällbacka och Gothia Towers, upplev kräftsafari och storstadsshopping, och 2 fantastiska middagar. 

från 3200:-/person

Lovledig i vår!

Besök Göteborg i vår och bo hos oss minst 2 nätter i följd under perioderna 27 mars-12 april, 29 april-1 maj, 13-17 maj så får du 15% rabatt på rumspriset, bo 3 nätter få 20%.

från 464:-/vuxen per natt*

Flashdance Påskerbjudande!

Har du inte bestämt dig vad du ska göra i Påsk? Då kan vi tipsa dig om ett Påskerbjudande på dansexplosiva, romantiska och musikaliska Flashdance, som spelas på The Theatre i Gothia Towers, Göteborg. Boka ett Flashdancepaket med hotellrum, frukostbuffé och parkettbiljett till kanonpris!

1440:-/person endast 943:-/person

Flashdance – hotellpaket

Missa inte den dansexplosiva, romantiska och musikaliska FLASHDANCE som spelas i Göteborg endast mars-april på The Theatre! Boka ett Flashdancepaket med middag komponerad av vår Executive Chef Krister Dahl!

från 1736:-/person

Smaka på West Coast

Västsveriges välfyllda skafferi är värt en resa! Bjud med vänner, arbetskamrater eller käraste och få en smakupplevelse av Västkusten. Boka ert hotellpaket!

från 1046:-/person


  • 1
  • 2