Eurobonus

Gothia Towers inför Eurobonuspoäng

Nu är hotell Gothia Towers i Göteborg en del av SAS EuroBonus vilket innebär att de närmare tre miljoner EuroBonusmedlemmarna kan tjäna poäng när de checkar in på Gothia Towers.

Gothia Towers är medlem i den internationella hotellkedjan Worldhotels som är den aktör som nu har tecknat avtal med EuroBonus. Worldhotels består av närmare 500 hotell fördelade på över 250 destinationer i 65länder. Avtalet innebär att samtliga EuroBonusmedlemmar från och med nu får poäng när de bor på Gothia Towers.
– EuroBonus-avtalet är strategiskt väldigt viktigt för oss. När vi nu ska växa och bli ett av norra Europas fem största hotell är det viktigt att locka både privat- och affärsresenärer med bra erbjudanden, säger Petter Ullberg, VD för Gothia Towers.

För varje vistelse får EuroBonus-medlemmarna 500 poäng och vid särskilda erbjudanden kan man som medlem få upp till tredubbla poäng. SAS EuroBonus fyller 20 år i år och för att fira det får hotellgästerna 500 extra poäng per hotellnatt per besök. Erbjudandet gäller i max tre nätter och fram till 20 maj.

Gothia Towers satsar stort för att kunna ta emot ännu fler gäster och ännu bättre kunna möta de krav som ställs på stora, internationella hotell. Med en satsning på över en miljard kronor byggs nu ett tredje torn samtidigt som man bygger på det befintliga East Tower med sex våningar. När byggnationen är klar i januari 2015 ökar antalet hotellrum från drygt 700 till 1200. Gothia Towers blir då tillsammans med Svenska Mässan Europas största helintegrerade hotell-, mötes- och konferensanläggning.

För mer information, vänligen kontakta:
Petter Ullberg, VD på Gothia Towers och vVD på Svenska Mässan
Tel: 031-708 80 00
Mobil: 0708-80 80 01
E-post: petter.ullberg@gothiatowers.com

Om Gothia Towers och Svenska Mässan
Gothia Towers och Svenska Mässan är tillsammans en av Nordens största hotell- och mötesplatser med ett unikt cityläge i centrala Göteborg. Hotellet Gothia Towers är ett helägt dotterbolag till stiftelsen Svenska Mässan och Gothia Towers driver även kända restauranger såsom Heaven 23 och italienska Incontro. Med över en miljon mässbesökare och 100-tals konferenser per år är det en attraktiv mötesplats för att skapa och underhålla affärskontakter. Koncernen har drygt 550 anställda, en omsättning på 800 Mkr och generar årligen runt två miljarder kronor i besöksnäringseffekter till Göteborg.