• West Coast
  • West Coast
  • Heaven 23
  • Heaven 23
  • Incontro
  • incontro
  • Upper House Dining

Restaurang

En kulinarisk upplevelse är så mycket mer än bara en god bit mat. Det är ett tillfälle då både syn, hörsel och gom ska bli tillfredställda. Det handlar om dofter, smaker och utsökta råvaror, tillagade med omsorg och kärlek. Kanske också serverade med en gnistrande show som inramning eller ackompanjerade av ett behagligt pianospel i bakgrunden. Oavsett vad du söker lovar vi en upplevelse utöver det vanliga. Och inget sällskap för stort eller litet.

Våra publika restauranger är:

På Gothia Towers har vi flera mycket populära restauranger. Tänk på att boka bord i god tid om du vill du äta gott i någon av dem. Du kan boka ditt bord online, är ni ett större sällskap, vänligen skicka oss ett email.

Heaven 23

Säsongsbetonad modern matlagning med milsvid utsikt åt alla väderstreck, goda viner och cocktails. Göteborgs bästa DJ:s spelar skön musik i baren fredagar och lördagar. Heaven 23 hittar du högst upp i West Tower.
Heaven 23:s hemsida >>

Incontro

Italienskt kök med alltifrån klassiska pizza och pastarätter till nyskapade kombinationer – det bästa från Italien! DJ och liveartist uppträder torsdag till lördag. På helgerna serveras även brunch. Incontro finner du till vänster om Svenska Mässans huvudentré.
Incontros hemsida >>

West Coast

En modern bistro med fokus på havets läckerheter, hängmörade biffar samt närproducerade och ekologiska råvaror. Ligger i anslutning till lobbyn i mittentornet.
West Coast hemsida >>

Upper House Dining

En gourmetrestaurang som ligger högst upp i vårt 5-stjärniga systerhotell Upper House. På Upper House Dining serveras en  6-rättersmeny som tar dig på en smakresa som varar hela kvällen. Menyn är bokstavligt talat unik, exakt vad som står på den bestäms av vilka råvaror som är bäst för dagen.
Besök Upper House Dinings hemsida >>

 

Boka Online
Önskar ni boka bord för samma dag eller är ni fler än 8 personer i sällskapet?
Restaurangbokningen
Tel: 031-750 88 05
Mail: restaurant@gothiatowers.com