Restaurang - Gothia Towers

Restaurang

Restauranger på Gothia Towers

På Gothia Towers har vi flera mycket populära restauranger. Tänk på att boka bord i god tid om du vill du äta gott i någon av dem. Du kan enkelt boka bord online för upp till 10 personer beroende på restaurang. Är ni ett större sällskap eller om bokningen gäller för samma dag, vänligen skicka oss ett email.

Ladda ner vår restaurangfolder (pdf)  >>

Heaven 23

Säsongsbetonad modern matlagning med milsvid utsikt åt alla väderstreck från 23:e våningen i Tower 1, brett sortiment av österrikiska viner och en cocktailbar.
Heaven 23:s hemsida >>

Incontro

Italienskt kök och viner med alltifrån klassiska pastarätter till nyskapade kombinationer. Liveartister på fredagar och brunch lördag och söndag. På sommaren finns en stor uteservering. Restaurangen hittar du vid Svenska Mässans huvudentré.
Incontros hemsida >>

West Coast

En modern bistro med fokus på närproducerade och ekologiska råvaror samt erbjuder väl utvalda svenska ölsorter. På söndagar serveras söndagsmiddag. Du hittar restaurangen i lobbyn i Tower 2.
West Coast hemsida >>

twentyfourseven

Twentyfourseven är vår nya restaurang med ett ”grab n´go”-koncept. Här finns något för alla, mitt i hotellobbyn i Tower 3, öppet dygnets alla timmar.
Läs mer >>

Upper House Dining

En kritikerrosad gourmetrestaurang som tar dig på en smakresa som varar hela kvällen. Ligger högst upp i Tower 2 i vårt 5-stjärniga systerhotell Upper House. Du kan även boka bord i Upper House Lounge. Läs mer om Loungen här >>

Upper House hemsida >>

Boka bord online

 

Är ni ett större sällskap? Vänligen kontakta oss:
Tel: 031-750 88 05
Mail: restaurants@gothiatowers.com

SAS EuroBonus
SAS EuroBonus-medlemmar tjänar även poäng i våra publika restauranger! Kom ihåg att visa ditt personliga SAS EuroBonus-kort innan du betalar. Läs mer >>

  • West Coast
  • West Coast
  • Heaven 23
  • Heaven 23
  • Incontro
  • Incontro
  • Upper House Dining
    Upper House Dining
  • Upper House Dining
En kulinarisk upplevelse är så mycket mer än bara en god bit mat. Det är ett tillfälle då både syn, hörsel och gom ska bli tillfredställda. Det handlar om dofter, smaker och utsökta råvaror, tillagade med omsorg och kärlek.
Kanske också serverade med en gnistrande show som inramning eller ackompanjerade av ett behagligt pianospel i bakgrunden. Oavsett vad du söker lovar vi en upplevelse utöver det vanliga. Och inget sällskap för stort eller litet.