Bröllop på 29:e våningen - Gothia Towers - Hotell i Göteborg

Bröllop 100 meter över marken

Gothia Towers festvåning Imagine finner du högst upp i vårt nybyggda tredje torn, på 29:e våningen. Här erbjuds en unik miljö för bröllop och fest! Med stora panoramafönster runt om hela lokalen njuter ni och era gäster av en storslagen utsikt över vackra Göteborg under denna speciella dag.


Professionellt bröllopsteam & bröllopskoordinator

Vi erbjuder ett professionellt bröllopsteam, med bröllopskoordinator, som tillsammans med er hjälper till med hela arrangemanget, från planering till genomförande. Transport, middag, musik, underhållning, teknik – vi hjälper till med det mesta. Inte minst med blommor – vår alldeles egna florist gör de mest fantastiska kreationer och driver även vår blomsterbutik Flowers i hotellobbyn. Tillsammans utformar vi er kväll precis som ni vill ha den. Ingenting är omöjligt.

Mat

Samtliga menyer på Imagine skapas i samråd med vår egen Executive Chef Krister Dahl. Krister var Svenska Kocklandslagets lagledare mellan 2005-2012 och är den enda i världen med 4 OS-guld i matlagning. Vi värnar om råvaran och erbjuder måltider i världsklass.

Fakta

– Sittande gäster: upp till ca 200 gäster (beroende på val av möblering).
– Stående mingel: upp till ca 300 gäster.

Boende

Självklart erbjuder vi även logi för brudparet och era gäster. På Gothia Towers och Upper House (Gothia Towers 5-stjärniga systerhotell i samma byggnad) erbjuds både ett 4-stjärnigt och 5-stjärnigt boende. Kanske önskas en gemensam frukost innan hemfärd? Eller ett skönt besök på Upper House Spa & Relax?

Bröllopspaket >

 

Vill du veta mer?
Kontakta oss gärna på wedding@gothiatowers.com

Wedding – Nicole & Andreas from LL Films on Vimeo.