Heaven 23 - Gothia Towers

Heaven 23

  • Heaven 23 Bar

Exklusivt bland molnen

En fantastisk utsikt. Milsvid i alla väderstreck. Det är väl det man först tänker på när man stiger in i vår restaurang Heaven 23. Men här väntar även upplevelser på andra sätt. Varför inte starta med en lyxig cocktail i baren? Och sen fortsätta med en välsmakande middag från ett modernt och spännande kök.

På Heaven 23 finner du dessutom en av Nordens bästa vinlistningar vad gäller österrikiska viner. Vi har personliga relationer med ett flertal av producenterna och kan erbjuda alltifrån bästsäljare till unika viner du inte kan få någon annanstans utanför Österrike.

I vår topprestaurang serveras givetvis också vår läckra räkmacka, King Size Deluxe, som har legat etta på försäljningslistan i över 25 år. Vi serverar även lunch. Välkommen upp på en himmelsk upplevelse.

www.heaven23.se

SAS EuroBonus
SAS EuroBonus-medlemmar tjänar även poäng i våra publika restauranger! Kom ihåg att visa ditt personliga SAS EuroBonus-kort innan du betalar. Läs mer >>

Boka bord online

Om ni är ett större sällskap än 9 personer eller vill boka för samma dag, kontakta oss gärna via restaurant@gothiatowers.com  för att göra en bokningsförfrågan.


Heaven 23 Logo